Verzorging

Wij werken met een geheel verzorgde formule, omdat wij het belangrijk vinden dat onze wandelaars de juiste catering en verzorging wordt aangeboden. Zo maken we er samen een geweldige wandeling van!

Onderweg worden de wandelaars een uitgebreid, gevarieerd voedingspakket aangeboden. Het aanbod wordt afgestemd met de mogelijkheden op de rustposten, in overleg met Welling Catering uit Duiven, zodat onze wandelaars niets tekort komen. Dat is onderdeel van onze geheel verzorgde formule en dus inbegrepen bij de inschrijfkosten! Ga naar de pagina Catering & Rustposten voor meer informatie over wat je waar kunt krijgen.

Fruitkwekerij De Stokhorst in Groessen levert het fruit waar je tijdens de wandeling extra energie uit kunt halen en de zuivelproducten die je worden aangeboden komen van Zuivelboerderij Landwinkel IJsseloord in Arnhem.

De medische verzorging onderweg wordt door een team vrijwilligers uitgevoerd die ondersteund worden door de sport medische groothandel FRAMO uit Duiven. Ga naar de pagina Medische Verzorging voor meer informatie over onze EHBO-faciliteiten.