Routes

Ons wandelevenement kunnen wij dit jaar helaas niet in de gebruikelijke vorm organiseren, maar voor de wandelliefhebber, hebben wij wel mooie alternatieven!

10, 20, 30, 40 en 50 kilometer

Dit jaar kun je in de week van 21 t/m 27 juni op eigen gelegenheid een (of meerdere) van de prachtige routes lopen die door onze marsleider zijn uitgezet in de Liemers (ten zuidoosten van Arnhem). Iedereen die zich ingeschreven heeft, ontvangt op 19 juni de route van zijn/haar gekozen afstand(en) per e-mail. Hierin zullen een PDF met routebeschrijving staan, een link naar de route op afstandmeten.nl (beschikbaar t/m 27 juni) en een link naar de route in Google Maps (beschikbaar t/m 27 juni).

De dag en het tijdstip waarop je gaat wandelen, bepaal je zelf. Er zijn geen vaste rustposten, maar wij hopen van harte dat de horeca eind juni open is en jullie hen een bezoekje brengen. De afstanden van de routes die wij dit jaar aanbieden zijn: 10, 20, 30, 40 en 50 kilometer. Inschrijven kost slechts € 5,- (1 euro korting voor KWBN-leden). Vooraf inschrijven is verplicht en kan voor de 10 t/m 50 km wandelingen tot en met 18 juni. Ga naar de inschrijfpagina voor meer informatie.

80 en 105 kilometer

Ook voor de langeafstandwandelaars hebben we dit jaar een alternatief: de “virtuele” 80 en 105 kilometer. Voor deze door de KWBN erkende langeafstandsmarsen hebben wij geen route uitgestippeld. Je loopt deze namelijk in je eigen omgeving. Iedereen die zich heeft ingeschreven en achteraf een bewijs kan aanleveren dat de afstand binnen de tijdslimiet is gelopen, krijgt een officiële, digitale stempel en diploma toegestuurd. Inschrijven kost slechts € 5,- (1 euro korting voor KWBN-leden). Vooraf inschrijven is verplicht en kan voor de 80 en 105 km afstanden tot en met 25 juni. Ga naar de inschrijfpagina voor meer informatie.

Tijdslimieten:

  • 80 kilometer: 20 uur
  • 105 kilometer: 24 uur

Bewijs voor het voltooien van de afstand binnen de tijdslimiet:

Om na het lopen van 80 of 105 kilometer aan te tonen dat je dit hebt gedaan, binnen de tijdslimiet die van toepassing is, stuur je uiterlijk 29 juni een e-mail naar martien@liemersposbankloop.nl. Aan deze e-mail moet een schermafbeelding zijn toegevoegd van Strava of een vergelijkbare app, waar de verstreken tijd op te zien is. Bij de verstreken tijd wordt er namelijk ook rekening gehouden met de pauzes die je tussendoor neemt. Apps die alleen beweegtijd of een slechte weergave geven van de verstreken tijd, worden door ons niet gehonoreerd.