Overnachten

HOTELS

In de nabijheid van onze startplaats zijn er meerdere hotels te vinden. Als je bij een lokale ondernemer wilt overnachten neem dan contact op met de familie Gieling van Hotel Gieling in Duiven. Het hotel ligt nabij de A12 en is op 5 km fietsafstand van de start- en finishlocatie.

CAMPERPLAATS

Op de Wellinghoeve in Groessen zijn er camperplaatsen. De Wellinghoeve ligt aan de nachtelijke route van de Kennedymars. Overdag is de Wellinghoeve de tweede rustpost voor de 30 en 40 km “Door de Liemers” tochten. Afstand is op ruim 4 km fietsen van de start- en finishlocatie.

CAMPING

De 40 km route van “Door de Liemers” komt over camping De Rijnstrangen van de familie Jacobs in Aerdt. De Rijnstrangen ligt op een mooie 9 km fietsroute vanaf de start- en finishlocatie.

APPARTEMENTEN

Als u wat langer wilt genieten van de Liemers is de vakantiewoning bij Gemaal Oude Rijn zeker de moeite waard. Petra Rutting van Gemaal Oude Rijn beheert voor onze 40 km wandelaars een rustpost op deze locatie. Vanaf Gemaal Oude Rijn is het 7,5 km fietsen naar de start- en finishlocatie (zelfde route als vanaf camping De Rijnstrangen, alleen iets korter).

Op camping De Rijnstrangen zijn ook enkele appartementen beschikbaar.