Overnachten

Let op: de informatie op deze pagina is niet van toepassing in 2021.


HOTELS

In de nabijheid van onze startplaats zijn er meerdere hotels te vinden. Als je bij een lokale ondernemer wilt overnachten neem dan contact op met de familie Gieling van Hotel Gieling in Duiven. Het hotel ligt nabij de A12 en is op 5 km fietsafstand van de start- en finishlocatie.

CAMPERPLAATS

Op de Wellinghoeve in Groessen zijn er camperplaatsen. De Wellinghoeve ligt aan de nachtelijke route van de Kennedymars. Overdag is de Wellinghoeve de tweede rustpost voor de 30 en 40 km “Door de Liemers” tochten. Afstand is op ruim 4 km fietsen van de start- en finishlocatie.

CAMPING

De 40 km route van “Door de Liemers” komt over camping De Rijnstrangen van de familie Jacobs in Aerdt. De Rijnstrangen ligt op een mooie 9 km fietsroute vanaf de start- en finishlocatie.

APPARTEMENTEN

Als je wat langer wilt genieten van de Liemers is de vakantiewoning bij Gemaal Oude Rijn zeker de moeite waard. Vanaf Gemaal Oude Rijn is het 7,5 km fietsen naar de start- en finishlocatie (zelfde route als vanaf camping De Rijnstrangen, alleen iets korter).

Op camping De Rijnstrangen zijn ook enkele appartementen beschikbaar.

BED & BREAKFAST

Op woonboerderij De Waalhoeve kun je in luxe B&B’s overnachten en ’s ochtends van een heerlijk ontbijt met streekproducten  genieten. Het verblijf kan worden aangevuld met een (duo) relaxmassage in de massagesalon, ideaal voor wandelaars die de (been)spieren graag laten los masseren.  De Waalhoeve ligt op een mooie 11,5 km fietsroute vanaf de start- en finishlocatie.