Het Concept

Verzorging van de wandelaars hebben wij hoog in het vaandel staan! Daarom hebben wij verrassende en unieke rustposten onderweg, waar de verzorging top is. Bij iedere rustpost ontvang je iets te eten en/of te drinken.

Onze oprichter en “marsleider” is zelf een fervent wandelaar en heeft vele lange afstandswandelingen gelopen in binnen- en buitenland. Daar leerde hij bij o.a. Kennedymarsen het concept kennen dat voeding onderweg door de wandelorganisatie wordt verzorgd. Een mooi concept, dat ook prima toepasbaar is op kortere afstanden!

Daarom werken wij met een geheel verzorgde formule. Wij vinden het belangrijk dat onze wandelaars de juiste catering en verzorging wordt aangeboden. Onderweg wordt de wandelaars een uitgebreid, gevarieerd voedingspakket aangeboden. Jij wandelt en wij verzorgen de catering op leuke en bijzondere rustposten, met hulp van lokale horeca en enthousiaste vrijwilligers. Als het erg warm wordt, houden we daar rekening mee voor het eten dat wordt aangeboden. Zo maken we er samen een geweldige wandeling van!

Bij temperaturen boven de 25 graden, wordt de voeding aangepast, zodat wandelaars de nodige voedingstoffen binnenkrijgen voor het lopen met warm weer. Op alle rustposten zijn er waterpunten waar je gratis water kunt krijgen.

De verzorging onderweg is onderdeel van onze geheel verzorgde formule en dus inbegrepen bij de inschrijfkosten. Je zult merken waarom wij trots zijn op de rustposten en verzorging onderweg!