Catering & Rustposten

Let op: de informatie op deze pagina is niet van toepassing in 2021.


Onderweg bieden wij onze wandelaars in samenwerking met lokale bedrijven een afwisselend aanbod van eten en drinken op de rustposten. Dit is onderdeel van onze geheel verzorgde formule en dus inbegrepen bij de inschrijfkosten!

Let op: onderstaande beschreven rustposten en verzorging zijn van 2018. Details over 2019 volgen zo spoedig mogelijk!

Koffie – Thee – Soep – Bouillon – Water – Appeltaart – Limonade – Koeken – Fruit – Broodje Worst – Streekbier – Stroopwafels: er komt van alles voorbij en niemand komt iets tekort! Ongeveer een maand vooraf publiceren wij welke verzorging er per rustpost aangeboden wordt.

Rustposten “Door de Liemers” (30 & 40 km)

De eerste rustpost is bij paviljoen Horsterpark. Wat bijzonder aan het Horsterpark is dat het werk biedt aan veel mensen met verstandelijke beperking uit de regio.

De volgende rustpost is bij de Wellinghoeve, in het buitengebied van Groessen. Na de Wellinghoeve splitst de routes van de 30 en 40 km. De 30 km gaat over de dijk naar Ooy en de 40 km gaat na een stukje dijk rechtsaf naar Pannerden en Aerdt.

De 40 km route komt via de rustposten Brandweerpost Pannerden en Gemaal Oude Rijn weer bij de 30 km route nabij Ooy.

Voor rustpost Thoen & Thans in Oud-Zevenaar (Ooy) komen de 30 & 40 km routes weer bij elkaar.

Gezamenlijk is het daarna richting de markt van Zevenaar waar Stadsbrouwerij Wittenburg de volgende rustpost is. Ook de Stadsbrouwerij heeft medewerkers met een verstandelijke beperking.

Voor de finale etappe richting Duiven komen alle afstanden samen vlak voor de laatste rustpost bij fruitkwekerij De Stokhorst.

Rustposten “Liemers Posbankloop”(50 & 80 km)

De 80 km Kennedymars van de Liemers Posbankloop start met drie nachtelijke etappes van ieder ongeveer 9.5 km voordat de wandelaars samen met de 50 km wandelaars vanuit de Liemers richting de Posbank gaan. Welling Catering is van grote waarde in het verzorgen van onderstaande rustposten en wordt ondersteund met fruit van De Drie Dorpenpolder en fruitkwekerij De Stokhorst.

In de nacht is er een rustposten bij De Dorpsnoot van muziekvereniging Excelsior in Loo en de Kennedymarswandelaars sluiten de nacht af bij Huis van Droo met een ontbijt verzorgd door leden van Brandweer Duiven.

In de ochtend sluiten de 50 km wandelaars zich aan bij de Kennedymarswandelaars. Eerst langs de rustposten bij de brandweerkazernes van Brandweer Giesbeek en Brandweer Doesburg.

In Dieren is er een zeer unieke rustpost in Nederlands grootste ommuurde wijngaard Domein Hof te Dieren.

Vanuit Dieren is het klimmen en dalen richting de Posbank waar we een buitenrust hebben onder Paviljoen de Posbank.

Vervolgens gaat via onze zware, maar mooie koninginnenetappe de wandelroute naar SIOS’61 in Velp.

De wandelaars van de lange adem beginnen dan al de stal te ruiken en worden dan ook op hun wenken bediend bij landwinkel IJsseloord op de IJsseldijk in Arnhem waar we een rustpost daadwerkelijk in de stal, bij de koeien, hebben ingericht.

De voorlaatste rustpost is bij paviljoen Horsterpark tussen Westervoort en Duiven.

Vlak voor de rustpost bij fruitkwekerij De Stokhorst in Groessen komen de routes van alle afstanden (30, 40, 50 en 80 km) samen voor de finale etappe naar Duiven begint.